Tverlandsstevnet 2024

I helgen deltok hele 19 svømmere fra Rana Svømmeklubb på Tverlandsstevnet. Dette ble et stevne hvor Rana Svømmeklubb fikk vist sine styrker på flere områder.

Trenerteamet besto av Johannes, Iselin og Lena

Vi har vist bredde da vi har hatt med svømmere fra alle parti. Joel på E-partiet som har deltatt på sitt aller første approberte stevne og fått flere godkjente tider. Flere svømmere fra C og D partiet som for første gang har deltatt på et borte-stevne, og samtlige har vist progresjonen, selv uten mulighet for start/stup trening siden i sommer! Til B, A og Elite partiene som har vist sine egenskaper og jobber hardt for å prestere videre, samt går foran og tar vare på og inspirerer de på lavere parti. 

Svømmerne har tatt vare på og gitt støtte til hverandre der det er behov, og det gjelder både konkurranse og sosialt. Det er klart det har en sammenheng med resultatene!

Lørdag stilte vi med 4 stafettlag i 4x50fri, og her stakk de eldste jentene vår av med 3. plassen blant 11 startende lag.

Tverlandet bydde på 100 IM forsøk, og her svømte Adrian, Agnes, Anna og Live seg til kvart-finale. Live tok seg videre til semi-finale og tok en femte plass, det ble ikke final heat, men fine prestasjoner fra våre svømmere.

Søndagens stafett var 4x50 lag medley, Rana Sk stilte med 4 lag, så mange av våre svømmere fikk prøvd seg på stafett. Her ble det 4, 6, 13 og 14 plass.

Det tar på å være trenere

Det ble totalt 49 personlige rekorder av 96 mulige. Det ble gitt ut 23 førsteplasser, 13 andreplasser og 10 andreplasser. De resultatene viser at vi selvsagt mangler basseng, og lengter etter normale treningstider igjen. Men de viser også at det har blitt gjort et arbeid av svømmerne som er svært viktig å rose de for. Samt at det var hele 19 svømmere viser til at de er sultne og tar all bassengtreningen de kan få!

Alt i alt en fin helg. Tusen takk til Tverlandet IL for et flott arrangement.